Un Cadou special: naveta spatiala

Daca ai la dispozitie 42 de milioane de dolari, poti sa iti faci un cadou frumos si sa iti cumperi o naveta spatiala de la NASA. Oricum, ai timp suficient pentru a face economii…
In data de 30 Septembrie 2010, NASA urmeaza sa scoata din functiune si sa vanda trei navete spatiale. Bineinteles, ca potentiali cumparatori sunt preferate institutiile de invatamant sau cercetare, dar si orice “alte organizatii interesate”. Flota este compusa doar din trei nave (Endeavour, Discovery si Atlantis) deoarece Challenger, avand un echipaj de sapte oameni, a explodat dupa lansare in data de 28 Ianuarie 1986.
NASA estimeaza la 42 milioane de dolari transportul navelor de la Centrul Spatial Kennedy pana la cel mai apropiat aeroport . Daca te gandesti ca fericitul proprietar va putea sa intalneasca klingonieni, atunci ar trebui sa stii ca navetele vor fi livrate fara motoare. Acestea vor fi vandute separat, la preturi cuprinse intre 400.000$ – 800.000$, fara a include costul transportului. shipping costs.
NASA este nevoita sa recurga la astfel de actiuni dificultatilor financiare in care se pare ca se afla si necesitatii de a derula programele sale Constellation si MSL.
Naveta Spatiala - NASA

Reclame

Un răspuns to “Un Cadou special: naveta spatiala”

  1. Ella Says:

    Daca si NASA are probleme financiare…restul lumii ce sa mai zica :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: