In China si pinguinii vor sa fi gay

Pinguini gay

Un cuplu de pinguini gay de la parcul Polar Land din orasul chinez Harbin incearca sa fure oua de la pasarile heterosexuale pentru a deveni tati. Cei doi pinguini au inceput prin a fura ouale altor pinguini inlocuindu-le cu pietre pentru a nu se observa lipsa, informeaza agentia chineza de presa Xinhua.

Din nefericire, insa, cei doi pinguini au fost izgoniti din grup de suratele lor care au observat inselatoria. Ingrijitorii parcului au decis sa separe perechea de pinguini masculi in varsta de trei ani de restul grupului pentru a evita perturbarea celorlalti pinguini in perioada incubatiei.

Pinguinii gay au simtit impulsul natural de a deveni tati, in ciuda orientarii lor sexuale, a explicat un ingrijitor de la Polar Land. „Nu este discriminare. Am fost nevoiti sa ii separam pentru ca, altfel, intregul grup ar fi fost tulburat in perioada incubatiei”, a mai spus ingrijitorul.

Exista numeroase exemple de homosexualitate in lumea animalelor, insa pinguinii gay au atras atentia in mod special. Ingrijitorii unei gradini zologice din Germania au infuriat teribil grupurile gay prin incercarea lor de a imperechea un cuplu de pinguini gay masculi cu doua femele aduse din Suedia. Insa planul a fost abandonat dupa ce masculii au refuzat oferta. In 2002, un cuplu de pinguini gay de la o gradina zoologica din New York, care au trait impreuna timp de 8 ani, au fost dati afara cand ingrijitorii au observat ca ambii erau masculi.

Sursa: Green-Report.ro

Reclame

Etichete: , , , , ,

2 răspunsuri to “In China si pinguinii vor sa fi gay”

  1. Luci Says:

    Avizul amatorilor… :))

  2. Cole Zaperanta Says:

    Aceasta deoarece, angajând un străin, ei evită plata unui număr mare de taxe, a explicat un brand manager la firma American Experience.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: