It all get better in time…cica

Exista 2 tipuri de femei: unele care nu gasesc, desi cauta si altele care nu gasesc, pentru ca nu cauta. Despre LOVE e vorba. Sau ceea ce majoritatea femeilor numesc love. Despre cel de-al doilea tip nu am de gand sa vorbesc. Cat priveste primul tip…ia zi-mi: te recunosti?
1. Stii ca totusi compromisurile nu te ajuta nici pe termen scurt, nici pe termen lung. Paradoxal, fara compromisuri (crezi ca) nu te simti bine. SI continui sa ramai in acea relatie de „love” pe care o ai.
2. Stii ce urmeaza? pe la 40-50 de ani sa fii aruncata definitiv din viata „alesului”, pentru ca si el simte inca de pe acum acelasi lucru ca tine – repulsie (ca doar de aia se poarta dubios cu tine, nu?) si cum dupa „acea varsta” oricum nu mai poti presta prea multe va prefera sa se reorienteze…
3. Stii ca ar trebui sa renunti la el…si totusi nu o faci. Ar trebui sa iti reamintesi ca daca exista oferta, atunci apare si cerere (cel putin in Romania:) ).

For ya all, lovable humans:

Reclame

Un răspuns to “It all get better in time…cica”

  1. Dan Says:

    Cred ca clickez blogul tau pt ca il faci public pe status, dar descopar apoi ca imi place sa te citesc. Problema este ca nu te recunosc…. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: