Why me…

De ce … mi-am deschis si eu blog? Inca nu stiu exact. In mare parte pentru ca pagina de internet pe care erau postate operele mele lirice s-a desfiintat. Pe de alta parte, pentru ca am inceput sa fiu complexata: adica altul de ce are si eu nu?

De ce … maine s-a anuntat ca vor fi 14 grade? e totusi ianuarie si imi este al naibii de dor de iernile imediat urmatoare lui 1989, cand, pentru a ajunge in bancuta mea de clasa I, traversam pe jos Podul Grant, impreuna cu alti zeci de fericiti, pentru ca ninsese prea mult si tramvaiele nu circulau („metroul usor” de pe linia lui 41 nu exista nici macar in imaginatia noastra).

De ce … am ajuns blonda? Din cauza ca spuneam zilnic multe bancuri cu blonde si eram privita (de catre ele) cu ciuda. Dupa ce m-am vopsit, am inteles ca bancurile porneau de la adevaruri. Apoi am uitat …totul – 20 de ani de invatatura s-au dus o data cu firicelele mele satene. Nu conteaza prea mult, blondele n-au nevoie de cunostinte.

De ce … n-a omorat nimeni barza aia stupida? Daca o facea, tu nu mai pierdeai timpul citind randurile astea (ci altele).

See ya later

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: